Startsida / Lätt / Cashewnötter med rosmarin

Cashewnötter med rosmarin

3 dl vatten
5 tsk grovsalt
200 g naturella cashewnötter
4 tsk torkad rosmarin
1 tsk vitlökspulver
1 tsk olivolja
salt

Metod
Sätt ugnen på 225 grader. Koka upp vatten och salt, tills saltet löser sig. Dra kastrullen från plattan. Tillsätt nötterna i vatten/saltlösningen, låt dra i 2 min. Sila nötterna och lägg dem på ett ungsfast fat. Ringla över olja, vitlökspulver och rosmarin. Rosta nötterna i ca 10 min. Tillsätt lita extra salt och servera.

Taggar: Lätt
Anna



Jag har alltid älskat att laga mat. Vid 43 års ålder och fem barn senare brinner intresset starkare än någonsin. Jag vill dela med mig av hur man med enkla grepp och liten kassa kan åstadkomma stordåd i köket...

Läs mer

Följ mig på Instagram

Kategorier / Taggar

Lätt (17)

Arkiv

2015
   december 2015 (1)
   juli 2015 (1)
   juni 2015 (4)
   april 2015 (7)
   mars 2015 (2)
   februari 2015 (4)
Stäng