Startsida / Säker mat för osäkra / Polentapanerad torsk med varm vinägrett och mandelpesto

Polentapanerad torsk med varm vinägrett och mandelpesto

Recept

Ikväll blev det en lätt och smakrik middag. Billig torskfilé (99:-/kg) och medelhavsgrönsaker. Serverade med en klassisk spansk Ajo Blanco. En dans i munnen och dessutom glutenfritt!

Taggar: Enkelt
Anna den 12 maj 2015 21:40



Jag har alltid älskat att laga mat. Vid 43 års ålder och fem barn senare brinner intresset starkare än någonsin. Jag vill dela med mig av hur man med enkla grepp och liten kassa kan åstadkomma stordåd i köket...

Läs mer

Följ mig på Instagram

Kategorier / Taggar

70-tal (1)
à (1)
dessert (1)
Enkelt (13)
la (1)
Lätt (19)
Räkcocktail (1)
Svårare (10)

Arkiv

2016
   januari 2016 (2)
2015
   december 2015 (2)
   november 2015 (1)
   augusti 2015 (2)
   juli 2015 (6)
   juni 2015 (4)
   maj 2015 (12)
   april 2015 (12)
   mars 2015 (15)
   februari 2015 (16)
Stäng